Kylteri 01/24
Verkkojulkaisu 
26
.
4
.
2024
KY LOOKS
Vasemmasta oikealle: Ada, Ilona, Erkka ja Lotta, Aarni

KY LOOKS

Ada, 4. vsk., creative sustainability

Mulle tärkeintä pukeutumisessa on leikkisyys ja kokeilu, ja se että päivän asu heijastaa sitä fiilistä mikä mul on ku mä aamulla herään. Mä sanoisin et mun tyyli on aika monipuolinen, leikkisä ja persoonallinen. Tänään mulla on tällänen 2000-luvun röökimutsi -tyylinen outfitti, mut välil mut näkee kokomustissa ja välil taas kokopinkissä asussa. 

Oon aikamoinen kirpparihaukka. Tässä asussa mun kengät, lätsä ja mun korut on ainoot mitkä ei oo secondhandii. Mä myös tuunaan ja tykkään fiksaa tosi paljon vaatteita. Nää farkut mä tein kind of ite. Ompelin nää käsin ja mun sormet oli ihan verellä kun mä tein näitä, niin nyt mä käytän näit koko ajan.

Ilona, 3. vsk., tieto- ja palvelujohtaminen 

Tyyli ja pukeutuminen merkitsee mulle itseilmaisua. Must on jotenki niin mieletöntä että kuka vaan voi kertoo ittestään niin erilaisia asioita sanomatta mitään, vaan sen perusteella mitä niillä on päällä.

Nää kengät on uudet, mut kaikki muu on käytettyy. Parhaat farkut löytyy isän vaatekaapista ja tykkään kokeilla eri tapoi pukee vaatteita - esim. nää nurinpäin tai takaperin. Pidin tän paidan merkistä paljon pienenä kun asuin Jenkeissä, niin oli nostalgista löytää tää kirpparilta - ja pidän siitä yhtä paljon vieläkin, siit tietää et se on omaa tyylii!

Aarni, 3. vsk., markkinointi

Tykkään muotoilusta ja pukeutumisellani mä pyrin elämään sitä samaa muotokieltä mitä muutenkin tykkään kuluttaa. Pukeutuminen on mulle itseilmaisua ja samaistumista mua kiinnostavaan tyylimaailmaan. 

Oon univormupukeutuja, en tykkää miettiä, mitä laitan päälle. Käytän samoja t-paitoja ja samoja farkkuja vuodesta toiseen, koska ne on täydellisiä siinä funktiossa mihin oon ne hankkinu. En oo kauheen eksperimentaalinen pukeutuja. 

Mulla on ainoastaan mustia vaatteita ja pari valkosta paitaa. Tykkään mustasta, koska siinä tekstuurit nousee esille enemmän, ja silloin pystyy paremmin toteuttamaan sitä että jokainen vaatekaapin kappale on täydellinen ja sopii toistensa kanssa yhteen. 

Erkka, 3. vsk., tieto- ja palvelujohtaminen ja Lotta, 1. vsk

Erkka: Mun tyyli on vähän sellanen rosoinen. Ostan käytännössä kaikki mun vaatteet käytettynä, esim. Uffista, Fidalta tai Kierrätyskeskuksesta. Pukeutuminen on mulle semi iso juttu, kyllä mä oikeestaan about aina kun lähen himasta haluun näyttää hyvältä, en mä missään verkkareissa kulje.

Lotta: Mun tyyli on mukavuudenhaluinen ja tykkään matchaa värejä. Tykkään rennoista vaatteista ja katutyylistä. Tilaan aika paljon vaatteita netistä. Käytän myös tosi paljon Tise-sovellusta, tykkään ostaa sieltä käytettynä. On kivaa ilmaista itteensä pukeutumisen kautta.