Kylterin eläköityvä päätoimittaja Emilia Mäenmaa hiillosti ensi numerossa päätoimittajana aloittavaa Sonia El Kamelia.

 

TEKSTI EMILIA MÄENMAA
KUVA ANTTI UKKONEN

 

Kukas sinä olet?

Olen ensimmäisen vuoden informaatioverkostojen opiskelija eli kyllä, olen teekkari. Ehkä nyt vihdoin käyn Athenen kiltahuoneella, kun Kylterin toimisto Espilä on siinä vieressä. Olen avustanut Kylteriä viime syksystä asti ja toiminut tämän numeron toimitussihteerinä.

Miksi et ollut mukana ostamassa kuvausrekvisiittaa kansijuttuun? Nolottiko reissu Keltaiseen ruusuun?

Varasin vahingossa Berliinin reissun tapahtuman päälle, koska minulle ei kerrottu siitä. Muu toimitus pitää minua kamalana pervona ja he varmaankin halusivat päästä vähällä.

Viime syksyn Kylterissä selvisi, että olet päiväkoti-ikäisenä nimennyt kissasi erään kylteriopiskelijan mukaan. Miten Alex-kissa voi?

17-vuotias Alex voi oikein hyvin mutta saa usein raivokohtauksia. Aina kun käyn vanhemmillani, kissa laittaa tassun poskelleni ja tuijottaa minua niin kauan, että nukahdan.

Opiskelit elokuvatiedettä Lontoossa ennen Aaltoa. Mitä siellä kävi, kun tulit maitojunalla takaisin?

Opiskelu oli liian kapea-alaista. Mutta ei siinä, maksoin itseni kipeäksi siitä yhdestä vuodesta ja  tulin tänne Aaltoon siinä toivossa, että saan nostamani lainan joskus maksettua. Ehkä kylterit voisivat opettaa minulle, miten raha-asioita hoidetaan.

Kuinka aiot voittaa kylterien sydämet puolellesi?

Ensitöikseni leikkaan teekkaritupsun irti ylioppilaslakistani ja soluttaudun kauppikselle. Aion heittäytyä täysillä tähän. Olkaa kilttejä

Haluatko kirjoittaa tai kuvata Kylteriin? Onko sinulla juttuvinkki?

Näköislehti

Kylterin kansi